Opbrengst Grote Clubactie 2019

Wát hebben onze leden weer hun best gedaan voor de Grote Clubactie!! Weer meer loten verkocht!! Fantastisch!! Dilayla de Graaf van de Jong Talenten heeft de meeste loten ooit verkocht: 320. Dus ook dáár is ze een talent in! Binnenkort wordt ze in het zonnetje gezet—–later meer hierover.

 

De kinderen van mijn lessen in Oog in Al, Cereol, hebben ook dit jaar weer zo hun best gedaan! Dus ik dacht, ik ga nu de kids eens verrassen. Ik ben langs de winkeliers in de wijk, Händelstraat, gegaan en bijna iedereen heeft één of meerdere prijzen beschikbaar gesteld. We kregen: Albert Heijn: handdoeken+ hangmatten, Vishandel Huijgen.:waardebonnen voor kibbeling, FRUIT & Groentehandel de Mol: bonnen voor fruit, Bloemenplaza: 3 cadeaubonnen, Etos:  kerstcd’s van André Hazes, TAART:  bonnen om lekker Taart met koffie-thee-limonade  te eten, Leckerick Delicatessenwinkel:  een plank met bon voor nootjes-kaas-worst naar keuze, Kwalitaria Délifrance Oog in Al:  bonnen voor een maaltijd patat met…, Temming Tabakspeciaalzaak: vis-knuffel, Telecombinatie Oog in AL: oordopjes, Gelato Burano Oog in Al: medailles om ijsjes te halen, Buurten in de Fabriek: 20 tegoedbonnen voor een pannenkoek met drinken, kapper Fancees: haarproducten……

Maar ook Bloemsierkunst de Plantage heeft een bon gegeven, Femfotoshop Amsterdamsestraatweg mooie foto-lijstjes, Etos Rokade borstels/handdoekjes/kletspotten….Chinchilla: tasjes met allerlei handigheidjes,…

En wat dachten jullie van Bison Juwelier, oa prachtige armbandjes, Brasserie de Steiger op Papendorp een dinerbon, een gratis proefles gitaar van Eric Brugmans en Bison Bowling doneerde 1 baan bowlen voor 6 personen en 1 Glow-in-the-dark-golf voor 5 personen!!

Superleuk om te regelen maar nog leuker om te krijgen en uit te delen aan de kinderen! Iedereen had gewoon prijs!!  Hoe leuk is dat!! Iedereen kon zijn prijs in een mooie tas van DOO/KenV doen, kerstkaart/ kerstbal/kerstkrans mee van de juf en …… FIJNE VAKANTIE!!!!!

Ik ben een blije juf.  Iedereen superbedankt!!

Groetjesssss juf Ellen

Geen reacties op "Opbrengst Grote Clubactie 2019"