Sponsoring

Bij een prachtige club vol met enthousiaste sportmensen horen natuurlijk ook Supporters. Supporters op allerlei vlak. Mensen die les geven, facilitaire zaken, een bestuur, Kortom mensen die helpen om de Turners en Turnsters hun droom te doen laten verwezenlijken.  Om dit te bewerkstelligen zoeken wij naar sportieve ondernemingen die net ons als mee willen naar de Top.

Sponsor DOO/K&V met sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die DOO/K&V een warm hart toedraagt mogelijk om DOO/K&V GRATIS te sponsoren.
Ga de volgende keer dat je iets online wilt kopen eerst naar https://www.dookenv.nl/sponsoring/
Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels zoals, Mediamarkt, Bol.com, Zalando, etc.. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert DOO/K&V een commissie op terwijl je niets extra’s betaald.
Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via DOO/K&V kun je terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast heel hartelijk bedankt namens DOO/K&V.

Sponsor onze turners en turnsters

Er zijn diverse mogelijkheden om DOO/K&V te sponsoren. Wil je meer weten? Neem dan contact op met het bestuur van of stuur een mail naar secretaris@dookenv.nl. Alvast bedankt!

Daarnaast willen wij niet alleen de genoemde sponsors op de website bedanken maar ook de ‘stille sponsors’ die achter de schermen wensen te blijven.