Wie zijn wij?

DOO/K&V is de toonaangevende turnvereniging van Utrecht. De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) en onderscheiden met de Koninklijke Erepenning.

DOO/K&V biedt een breed aanbod aan recreatieve gymnastiek- en turnlessen voor alle leeftijdscategorieën onder een deskundige leiding. De vereniging is actief op veel verschillende locaties in de stad Utrecht, Leidsche Rijn en De Meern. Jongens en meisjes vanaf vier jaar kunnen bij de vereniging beginnen met gymen op recreatief niveau. De vele honderden leden van DOO/K&V beleven heel veel plezier aan hun sport!

Als je talent hebt, kan je vanaf ongeveer zes-jarige leeftijd geselecteerd worden om op topniveau te turnen. De selecties van DOO/K&V turnen zeer succesvol op regionale, nationale en internationale wedstrijden en hebben al veel prijzen in de wacht gesleept. De prestaties van de turnsters van DOO/K&V zijn al jaren toonaangevend in de regio Midden Nederland.
Naast alle sportieve prestaties organiseert de vereniging ook allerlei activiteiten die voor de nodige ontspanning zorgen.